V BTT SANT JORDI DESVALLS

eUn any més s'ha celebrat la BTT a Sant Jordi Desvalls amb gran èxit. Des del club, volem donar les gràcies als 178 participants que varen venir a gaudir dels increibles paratges que tenim a Sant Jordi Desvalls i rodalies.
Tots els que estem en aquest món, sabem que es necessita molt d'esforç per donar vida a un esdeveniment com aquest, i és per això que desde el club no ens volem oblidar d'agrair a tots els socis i col.laboradors que ahir vàrem estar a peu del canó perquè tot això fos un èxit.
Han sigut molts caps de setmana sortint per trobar camins nous, moltes reunions entre setmana, molts viatges amunt i avall... en definitiva, molt de temps de cadascú que ha dedicat de forma altruista perquè tot això fos possible. I és per això que, desde el club, hem de donar les GRÀCIES A TOTS però, en especial reconeixement a un grup que són, pot ser, els que més esforç hi han posat com són en Francesc Serra, en Xavi Planas, en Coni, en Xavi Canyamares, en Jordi Bagué, el pare Valls, en Martí Sais, en Narcís Torroella (Natx).... a tots ells i a tots els altres que no s'esmenten però que sabem que han dedicat molts esforços
MOLTES GRÀCIES I FELICITATS!!!!!!!!!!!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada