MES INFORMACIÓ PER LA BTT DE SANT JORDI

Hi ha molta gent que ens esta demanant l'altimetria exacte del circuit llarg, no s'ha pogut penjar ja que dissabte a la tarda encara s'estaba repassant el circuit i fent algunes variacions degut a la nevada que va caurer el passat 8 de Març (perdoneu).
Pel que fa als preus, els federats són 12€ i els no federats, un suplement de 5€ de l'assegurança federativa de un dia. Amb aquest preu entra abituallaments durant la cursa (2 en el circuit llarg) butifarrada i regals. Si teni la fortuna de ser el club ciclista que porta més participants, us enportareu un XAI.
Recordeu que les inscripcions seran a partir de les 8 del matí i la sortida es donara a les 9.

Us esperem a tots.

4 comentaris:

  1. les mes sinseres felicitats per tota la organitcio i la gran superacio que demostreu cada any felicitats de part de biciamics i en elmeu propi .
    seguiu aixi que sou uns cracs

    ResponElimina
  2. El circuit ha sigut genial, i la organització força be, pero crec que ho podeu millorar, anims i continueu axins, salut

    ResponElimina
  3. Felicitats, els corriols del mig del bosc una pasada, i la camiseta es molt xula, heu estat ha l'alçada, siusplau penjeu els tracs per poder-la repetir més endevant.

    ResponElimina
  4. soy el dorsal 1 (iñaki) cai al comienzo de la carrera pero no recuerdo nada me gustaria que alguien me pudiese decir como fue y se lo agradeceria muchisimo x saber si fue simplemente un accidente o un mareo o caida de zucar ect. para poder quitarme miedos tlf(972 100 102) les seriamia muy muy agradecido

    ResponElimina