NOTA D'AGRAIMENT

Primer de tot, donar les gràcies a totes les persones que varen ajudar de manera voluntària a organitzar aquesta BTT que tant està donant a parlar. Són gent que no tenen cap vinculació en el món de la BTT però que sí tenen ganes que a Sant Jordi Desvalls s'organitzin coses i que aquestes surtin de primera.
Dit això agrair a tots els participants d'aquesta marxa que varem organitzar el Club Ciclista Sant Jordi Desvalls. Som un club petit (20 llicències) però que ens apassiona l'esport de la BTT i disfrutem any rere any buscant corriols, camins per els que fer "patir" als nostres bikers més fidels.
Ara sí que podem dir amb la boca ben gran i sobre tot amb el vostre permís, que ens hem FET GRANS.
Seguim pràcticament tots els blogs dels clubs ciclistes de Girona i feia goig llegir totes les cròniques que aquests clubs penjaven en les seves pàgines. Un servidor que escriu aquestes ratlles i que és de llàgrima fàcil, tenia els ulls vidriosos llegint totes aquestes mostres d'afecte i de felicitació cap a l'organització d'aquesta marxa.
Tothom ens dona un 10 a l'organització, però nosaltres volem dir que el 10 mai existeix, sempre hi han coses a millorar. Si repassem aquest any les nostres errades, podríem dir que les cues que hi havia per inscriure a la gent eren excessives, potser hagués calgut posar-hi alguna taula més; alhora dels regals hi havia bosses que tenien coses que en altres no hi eren i això va crear un petit conflicte que per part nostre es va fer sense cap mala intenció. Coses que fan que any rere any s'hagin d'anar millorant!!
Com hem dit abans, agrair a tots els clubs, participants individuals que varen assistir el passat diumenge a la BTT de Sant Jordi Desvalls i us esperem l'any que bé.

1 comentari:

  1. Felicitar-vos per l'organització, tot un èxit. Per cert! quan penjareu les fotos?

    ResponElimina