12/10/2011 BTT PORQUERES




Avui en Miquel Garcia, en Marti Sais i en Xavi Mas, hem matinat per anar a la BTT de Porqueres. A les 7:15 sortiem de Sant Jordi per arribar ben d'hora per fer les inscripcions. Quan hem arribat a Porqueres, la veritat és que la temperatura no prestava per estar per fora i ens hem estat dins la furgoneta una estona fins que el sol ha começat a fer de les seves i la temperatura ha anat pujant.
Passades les 9 han donat la sortida i nomes sortir ja hem començat a pujar i pujar, en Xavi en el primer desviament entre curta i llarga ha decidit cambiar de recorregut i fer el recorregut de la curta ja que venia d'un cap de setmana gripos i no tenia bones sensacions. Tot i això no li ha anat prou malament, ja que ha quedat el 39è de 80 que han fet la curta. En Miquel, va demostrant dia a dia que això de la BTT és lo seu, encara que la orientació no, s'ha perdut a 5 km de l'arribada (això que estaba molt ben senyalitzat tot el recorregut)tot i aquest petit entrebanc, ha arribat en la posició 76 dels 125 que feien la marxa llarga. En Martí ens ha arribat una miqueta masegat degut a una caiguda també gairabé al final de la Marxa però també va agafant ritme de competició.
Pel que fà al recorregut, com hem dit, molt ben senyalitzat i els camins molt entretinguts. Per al nostre gust, ha sobrat una miqueta d'asfalt però l'organització ho ha sapigut compensar amb unes baixades intensens molt divertides.
Felicitats a tota l'organització de Porqueres!!! Ens veiem l'any que bé.
Salut i força pedals!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada