CAMBI DE DATA DE LA MARXA DE BTT

Per motius aliens a l'organització, ens em vist en l'obligació de cambiar la data de la marxa. La data definitiva serà el diumenge 10 de maig de 2009. Els horaris continuen siguent els mateixos. Perdoneu les molesties.

6 comentaris:

  1. Llástima peró la majoria que voliem venir coincideix amb la Terra de Remences, peró algú sempre s´hi acostarà.
    Una forta abraçada i estem en contacte!

    Amat Artigas Towle
    Impuls Medes Bike
    http://www.impulsmedesbike.com

    ResponElimina
  2. llastima pero tambe tenim terra de remences alguns companys del club montgri ens hauria agradat venir espero que algu la grabi amb gps i la podem anar a fer un altre dia per que cada any es me guai
    enric bofill

    ResponElimina
  3. JORDI BAGUÉ SEBASTIÀ: Llastima peró jo tanpoc podre venir ja que coincideix amb el gran premi de Catalunya de F1 a montmelo, pero anims de totes maneres, que segur quedara molt be, sou els millors. salut i forá al canut.
    Apali adeu.

    ResponElimina
  4. Pues els VICIDEBICI de FONTCOBERTA si que hi serem!!! Tot i coincidir amb Vilablareix i Remences...i que alguns companys opten per anar-hi... Segur que fem colla!!!
    Ànims a l'organització!!!

    ResponElimina
  5. Si no fos per mi que vaig deixant algun misatge, aixó seria molt pobre. que pasa amb els relleus de la BTT, no s'havien de penjar aqui???? crec que no pasara aigua per sobre el pasallis.

    ResponElimina
  6. BONES!!som un grup que tenim ganes de venir, som "novatos" i voldriem saber si el recorregut té molta difiultat. Moltes gràcies i esperem veure'ns el diumenge.

    ResponElimina