GRACIES, GRACIES, GRACIES, MOLTES GRACIES.....


Desde el club volem agrair a tota la gent que ha fet possible que avui hagi sortit tot rodó. Especialment a: ENCO ST JORDI, HARIBO, SPORT DIFFERENT, CONSTRUCCIONS FRANCESC SERRA, CONSTRUCCIONS JORDI BAGUÉ, CIMENTS MIQUEL, KAYAK DEL TER, RESTAURANT 4 VENTS, BICICLETES ESTEVE, MOTOS TRAFAC, LA CAIXA I LA RESTA DE COL.LABORADORS QUE EN TOT EL QUE HAN POGUT, ENS HAN AJUDAT.
No ens volem oblidar lògicament dels 349 bikers que varen assistir a la BTT que sense ells no es podria haver fet realitat aquesta festa del pedal. Estem rebent moltes mostres de felicitació per part d'aquests participants, que ens estan pujant la moral de tal manera que l'any que bé ja us podeu anar preparant. Millor dit com ja varem anar anunciant el diumenge, aquest estiu us prepararem una marxa nocturna (sempre que hi hagi participació)on hi haurà sopar i festa després per tots els assistents.
Anirem informant de tots els moviments ja que per fer això les inscripcions seran anticipades.

3 comentaris:

  1. enhorabona i felicitats i ja podeu contar amb mi per la nocturna
    enric bofill

    ResponElimina
  2. Felicitats companys, la marxa va esser un èxit, tant el recorregut, l'organització, els regals... de fet que us ho poseu molt difícil per a superar-vos any rere any.
    David G.

    ResponElimina
  3. Hola, no havia participat mai en cap marxa. Us he de felicitar per l´excel.lent organització i pel recorregut (molt divertit). Si feu la nocturna, vindré. Records
    Quim E.

    ResponElimina